Welkom bij Jevi-Tech

Welkom bij Jevi-Tech, uw betrouwbare partner van toonaangevende merken zoals Tec4, ArgosOil en ChemMate in de regio's van Friesland, Groningen, Drente, Overijssel en de Noordoostpolder.

Met meer dan 25 jaar ervaring in smeermiddelen en chemie, hebben we ons sinds 2009 gevestigd als een zelfstandige groothandel in de noordelijke provincies. Onze focus ligt op het aanbieden van hoogwaardige producten aan professionele gebruikers, ondersteund door onze uitgebreide kennis en expertise op dit gebied.

Bij Jevi-Tech vindt u een uitgebreid assortiment aan (brandstof)additieven, schoonmaakartikelen, AdBlue, smeermiddelen en oliën van vertrouwde merken zoals Tec4, ArgosOil en ChemMate. Bovendien bieden wij ook Walnut Blasting benodigdheden aan voor de professionele gebruiker, zodat u altijd over de juiste tools beschikt om uw taken efficiënt uit te voeren.

Wat ons onderscheidt, is onze onwrikbare toewijding aan kwaliteit, service en advies. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om technische ondersteuning en persoonlijk contact te bieden. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat, zodat u het beste uit onze producten kunt halen en uw bedrijf succesvol kunt laten opereren.

Bij Jevi-Tech geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitstekende service. Ontdek vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen en ervaar het verschil dat wij kunnen maken voor uw bedrijf.