Tec4 Diesel System Cleaner Aqua-Tec flacon 400 ml

Tec4 Diesel System Cleaner Aqua-Tec flacon 400 ml
 

Productomschrijving

motorreiniger voor diesel systemen
De introductie van stop/start en hybride motoren heeft geleid tot een toename van vochtontwikkeling in de brandstoftank en brandstofsystemen van moderne voertuigen, waardoor er een versnelde opbouw van vervuiling plaatsvindt en het motorvermogen en de motorrespons verminderen. Indien dit onbehandeld blijft zal het brandstofverbruik toenemen en door de vorming van corrosie in het systeem zal dit uiteindelijk leiden tot defecte componenten.

Tec4 Diesel System Cleaner Premium Aqua-Tec maakt gebruik van een unieke aquatechnologie waarmee water en vocht worden opgenomen uit het brandstofsysteem. Dit vochtmengsel wordt zolang in suspensie vastgehouden totdat het vrijkomt als extreem verhitte stoom tijdens het verbrandingsproces. Dit gecombineerd met detergenten en reinigingsmiddelen zorgt voor een complete systeemreiniging van brandstoftank tot uitlaat.

Belangrijkste voordelen:
Reinigt brandstofsysteemcomponenten en verzorgt anti-slijtage bescherming
Verwijdert water en vocht uit het systeem om corrosie te voorkomen
Verbetert de motorprestatie en de motorrespons
Optimaliseert het brandstofverbruik
Stabiliseert cilindercompressie en herstelt vermogen
Vermindert schadelijke uitlaatgassen

Hoe te gebruiken:
Het product wordt eenvoudig toegevoegd aan de aanwezige diesel in de brandstoftank en zal meteen de smering verbeteren, de brandstof stabiliseren en water uit de brandstoftank opnemen.
In het brandstofsysteem zal de opgebouwde teer, vernis en hars in de brandstofleidingen en injectoren worden opgelost en het aanwezige vocht zal worden opgenomen door de brandstof.
Door de unieke aquatechnologie wordt het vocht, omsloten door brandstofmoleculen, in suspensie gehouden waardoor het veilig in de verbrandingskamer kan ontbranden en vrijkomt als extreem verhitte stoom. Deze superstoom zal in combinatie met de reinigingsmiddelen vervolgens zowel uitlaatkleppen, zuigerbodem, zuigerveren als ook alle naverbrandingscomponenten reinigen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 644417